Τηλ.: 2810 341357
Καλάθι 0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×

Wool & Silk | Προφίλ

Το κατάστημα μας " Υφάσματα Παπουτσάκη Μαρία" που βρίσκετε στην οδό Αμαλθείας 12 στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο χώρο των υφασμάτων.
Απο τη μητέρα με όνομα "STOFF" πέρασε στα χέρια της κόρης Μαρία Παπουτσάκη η οποία έχει μετατρέψει το κατάστημα εφάμιλλο με αυτών του εξωτερικού, μιας και στο νέο μας ανακαινισμένο χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα και ποικιλία υφασμάτων.
Αποτελεί εγγύηση για την σωστή επιλογή σας, για οτιδήποτε ύφασμα επιθυμείτε καθώς και δαντέλες για το νυφικό των ονείρων σας.
Η πολυετή εμπειρία μας και η συνεργασία μας με μεγάλους και επώνυμους οίκους του εξωτερικού, μας εξασφάλισε να αντιπρωσοπεύουμε μοναδικά υφάσματα υψηλής ποιότητας και design.
Όταν η μεγάλη ποικιλία μεταξωτών υφασμάτων χειροποίητες δαντέλες και καλή ποιότητα, συναντά την ευγενική εξυπηρέτηση, τοτε εσείς θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι και θα εντυπωσιάσετε στις εμφανίσεις σας.
Με το νέο μας ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα wooldandsilκ.gr ας ταξιδέψουμε στην μόδα των υφασμάτων και ας δημιουργήσουμε.

Με εκτίμηση Μαρία Παπουτσάκη

Follow Us